Busz Scania

Scania Citywide GN14

A Scania CityWide GN14 a Scania legújabb autóbuszcsaládja.

Megtekintés

Busz Mercedes-Benz

Mercedes-Benz O530 G

A Mercedes Citaro (vagy O530) az EvoBus jelenlegi autóbusz-típuscsaládja. 1997-ben váltotta le a Mercedes-Benz O405 típuscsaládot. Az alapváltozat (12 méteres kéttengelyes szóló) a Citaro nevet viseli, a többi típust betűjellel különböztetik meg, amely rövidítésből származik (pl. G=Gelenk=csuklós, Ü=Überland=távolsági, LE = low entry = alacsony belépésű). 1997–2007 között a C1-es változat.

Megtekintés

Busz Ikarus

Ikarus 256.44 V2.0

Az Ikarus 256 egy, az Ikarus által Magyarországon gyártott helyközi, távolsági autóbusztípus. 25 évig tartó sorozatgyártása alatt több mint 23 000 db készült belőle.

Megtekintés

Busz Ikarus

415.26 (befejezetlen béta)

Mivel az elmúlt hónapokban semmiféle előrelépés nem történt a busszal kapcsolatban, és valószínűleg ez a jövőben sem változna, ezért úgy döntöttem, hogy bétaként kiadom az Ikarus 415.26-ost. A busznak rengeteg hibája van, nem is igazán nevezném játszhatónak, viszont tudom, hogy sokan várták ezt a projektet és számítottak a megjelenésére. Azon játékosokkal szemben, akik vártak a megjelenésre, nem lenne igazságos visszalépni a kiadás elől, és az eddigi munkámat sem szeretném veszni hagyni. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy minden hibája ellenére a buszt megosztom, és ezzel egyidejűleg lehetőséget adok bárkinek arra, hogy befejezze, vagy csak játsszon vele. Jó játékot mindenkinek! 🙂

Megtekintés

Busz Ikarus

Ikarus 412 & 405 | BKK-FUTÁR, FOK-GYEM, Vultron

Ikarus 412 és 405 mod OMSI2-höz. FOK-GYEMmel, Vultronnal és BKK-FUTÁRral is elérhető, vagy nem tudom, még nem volt időm kipróbálni.

Megtekintés