Busz Ikarus

415.26 (befejezetlen béta)

Mivel az elmúlt hónapokban semmiféle előrelépés nem történt a busszal kapcsolatban, és valószínűleg ez a jövőben sem változna, ezért úgy döntöttem, hogy bétaként kiadom az Ikarus 415.26-ost. A busznak rengeteg hibája van, nem is igazán nevezném játszhatónak, viszont tudom, hogy sokan várták ezt a projektet és számítottak a megjelenésére. Azon játékosokkal szemben, akik vártak a megjelenésre, nem lenne igazságos visszalépni a kiadás elől, és az eddigi munkámat sem szeretném veszni hagyni. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy minden hibája ellenére a buszt megosztom, és ezzel egyidejűleg lehetőséget adok bárkinek arra, hogy befejezze, vagy csak játsszon vele. Jó játékot mindenkinek! 🙂

Megtekintés

Pálya Valós

Szombathely 3.21

Szombathely Magyarország 10. legnagyobb városa. Vas megyeszékhelye az ország nyugati részén, közel Ausztria határához. Szombathely a legrégebbi város Magyarországon.

  • 9 vezethető járat
  • +4 AI járat
  • valós menetrend
  • vonatforgalom
  • utastájékoztatás
  • rengeteg valós objektum és kereszteződések
  • pihenőhely a vasútállomás mellett

Megtekintés

Busz Ikarus

Ikarus 256.44 V2.0

Az Ikarus 256 egy, az Ikarus által Magyarországon gyártott helyközi, távolsági autóbusztípus. 25 évig tartó sorozatgyártása alatt több mint 23 000 db készült belőle.

Megtekintés

Busz Mercedes-Benz

Mercedes-Benz O530 G

A Mercedes Citaro (vagy O530) az EvoBus jelenlegi autóbusz-típuscsaládja. 1997-ben váltotta le a Mercedes-Benz O405 típuscsaládot. Az alapváltozat (12 méteres kéttengelyes szóló) a Citaro nevet viseli, a többi típust betűjellel különböztetik meg, amely rövidítésből származik (pl. G=Gelenk=csuklós, Ü=Überland=távolsági, LE = low entry = alacsony belépésű). 1997–2007 között a C1-es változat.

Megtekintés

Festés Volánbusz

Mercedes-Benz Citaro C2 – Volánbusz festés

Fiktív festés Citaro C2-re

Megtekintés

Busz Scania

Scania Citywide GN14

A Scania CityWide GN14 a Scania legújabb autóbuszcsaládja.

Megtekintés